Bille ser store offensive kvaliteter

Anholdelsen virker dog ikke til at have slået Nicki Bille ud. Tværtimod var det en angriber i højt humør, der mandag mødte op i landsholdetslejren forud for VM-kvalifikationskampene. Det selvom han med Nicklas Bendtners tilbagekomst ser ud til at have lang vej til spilletid. Noget, der dog ikke virkede til at genere angriberen:

- Jeg skal bare gøre mit bedste. Den bedste spiller, og nu har vi nogle dage til at vise, hvem der fortjener at spille.

- Det handler jo heller ikke om at vi er konkurrenter. Vi er et hold, og vi skal unde hinanden det bedste. Dem, der kommer til at spille, skal vi støtte op om. Det er vigtigt for holdet, sagde Nicki Bille, der samtidig afviste, at han skulle have en fordel overfor Bendtner, fordi han har mere kamptræning i benene:

- Det er selvfølgelig positivt at have kamptræning, men Nicklas har altid vist, at han gør det godt på landsholdet. Men vi skal også huske på, at det ikke kun er ham, jeg konkurrerer med. Der er også Makienok, der scorer mange mål i øjeblikket. En Helenius, der også er en kvalitetsspiller. Så der er stor konkurrence, men det kommer kun landsholdet til gode.

Nicki Bille startede inde, da Danmark i september vandt over Armenien i VM-kvalifikationen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip