Billede af et ægtepar går viralt: Kone brænder sine designertasker i protest, mens han bønfalder hende om at blive

Det siges, at kærlighed ikke kan købes for penge, og dén lektie har en rigmand i Kina nu fået lov at mærke på egen krop.

Rigmandens unge kone har angiveligt truet med en skilsmisse, da hun er træt af tilværelsen med manden og hans stenrige familie, der sammen har opsat en række strenge regler for livet i pragtvillaen i et velhaverkvarter ved storbyen Guangzhou.

Ifølge People's Daily valgte kvinden at vise sin utilfredshed ved at sætte ild til sine dyre designertasker i protest, mens manden bønfaldt hende om at blive.

Den brændende kærlighed er blevet foreviget på en række billeder, der i løbet af få dage har spredt sig som en steppebrand på de sociale medier i det store land.

Læs også: Mathias tænder på naturen: Får orgasme af at sidde på en sten

På de tragikomiske fotos kan man se, hvordan en ung kvinde i en sort kjole skændes med sin mand, mens baggrundens motiv består af en række luksusvarer med ild i.

Manden ses klamre sig til kvindens hånd, og lidt senere går han på knæ og bønfalder hende i et desperat forsøg på at overtale hende om at blive hos ham.

Kvinden er eftersigende en universitetsstuderende i slutningen af 20'erne, men historien melder intet om mandens identitet.

Både håndtasker fra Louis Vuitton, Prada og Hermes ses brænde op på billederne af den ulykkelige mand, som hun mødte til en vens fest, og parret var et års tid senere blevet gift.

Mandens siges at komme fra en velhavende familie med et succesrigt handelsselskab, mens kvinden, Xiao Tong, kommer fra en mere ydmyg baggrund.

Selvom hun har levet i et kæmpe palæ med lækre biler i indkørslen, så har den unge skønhed følt sig irriteret over en række restriktioner fra hendes mand og hans familie.

Det er uvist, hvorvidt det lykkedes manden at overtale kvinden til at blive hos ham, men der er ingen tvivl om, at forholdet er ved at gå op i flammer...

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip