Billeder: AGF stjal et point i overtiden

Mate Vatsadze er ingen populær mand i Randers denne weekend. bedst som hjemmeholdet var tæt på at køre en fortjent 2-1-sejr hjem mod AGF, dukkede georgieren op i lørdagskampens overtid og udlignede til 2-2.

Dermed fastholder begge hold en placering midt i den tætte Superliga, inden landskampspausen giver tid til omtanke.

Randers' målscorer til 2-1, Jonas Borring, var ikke overraskende utilfreds med at smide føringen væk, da han efter kampen talte med TV3 Sport.

- Vi skal selvfølgelig lukke den kamp, når vi er foran så kort før tid, sagde fynboen.

Det så også lovende ud for AGF i kampens indledning, da den finske forsvarer Petri Pasanen let kunne heade udeholdet foran efter otte minutter, efter Anders Kure var kommet først på en hjørnesparksbold fra Casper Sloth og headede videre til Pasanen.

Martin Jørgensen havde efter skadesproblemer valgt at melde sig klar for AGF dagen før, han fylder 38 år - et mål fra hans fødder havde gjort ham til den ældste målscorer i Superligaens historie i stedet for Keld Bordinggaard. Men det blev ikke det ønskede festoplæg for Martin Jørgensen, der måtte signalere for en udskiftning i pausen. Måske var det alligevel blevet for meget for den defensive midtbanespiller at blive overløbet på kanterne. Først var det Jonas Kamper, der fremragende sprintede forbi Jørgensen i AGFs venstre side, inden han fandt Viktor Lundberg, der kunne score udligningsmålet.

Efter 40 minutter var det så Jonas Borring, der bragte Randers på sejrskurs ved at udnyttede et indlæg fra Randers venstre side. Martin Jørgensen var igen tvunget ud i en ulige duel i et forsøg på at lukke Viktor Fischer ned, inden han fandt Borring. AGF-forsvaret så ikke for veltilrettelagt ud i en situation, hvor Petri Pasanen midlertidigt havde forladt banen med en flænge over det ene øje.

AGF forsøgte i en rodet anden halvleg at gå efter udligningen, men spillere som Stephan Petersen og Mikkel Kirkeskov havde svært ved at finde skarpheden, når det afgørende indlæg skulle placeres, eller den oplagte mulighed skulle sparkes ind.

Men så var der lige Mate Vatsadze ude på bænken, der havde anderledes planer.

AGF møder efter landskampspausen FC Nordsjælland på hjemmebane, mens Randers skal på besøg hos FC Midtjylland.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip