Billeder: Atlético fortsætter stimen mod Krohn-Dehli og Celta

Atlético de Madrid har indledt den nye sæson på fremragende vis og har vundet sæsonens første otte kampe. Den ottende sejr kom i hus søndag formiddag med en 2-1 sejr over Celta, som burde have været langt større.

Igen var Atléticos topscorer Diego Costa på spil, og han scorede to gange og øgede sin sæsontotal til ti scoringer i otte liga-kampe.

Celta havde landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli med fra start, men han blev holdt i kort snor af Atlético-forsvaret i samtlige minutter, han var på banen.

I stedet foregik det meste nede omkring Celtas målmand Yoel, som måtte hive adskillige redninger frem for at holde Atlético-sejren nede på acceptable cifre.

Diego Costa brændte et straffespark i første halvleg, men gjorde det godt igen med de to afgørende mål, og hans mange mål har hurtigt fået Atlético-fansene til at glemme salget af sidste sæsons topscorer Falcao til Monaco.

Det spanske landshold har også sendt bud efter Diego Costa, som godt nok har spillet to venskabskampe for hjemlandet Brasilien, men meget tyder på, at han fremadrettet kan spille for Spanien.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip