Billeder: Labre Paradise Hotel numser

TV3 afslørede i dag de 10 deltagere i årets udgave af Paradise Hotel.

Fem piger er med, men hvem har egentlig den bedste røv? Bedøm selv ved at klikke på billederne længere nede på siden:

Nikita, 21 år. Fra Roskilde. Arbejder som sælger, eventpromoter og bartender.

- Det bliver lidt mærkeligt, at der vil være mange, der har en mening om én, selvom de ikke kender en. Det skal man nok vænne sig til. Men det forsvinder jo igen ret hurtigt. Jeg skal ikke have en karriere som realitystjerne, det er for hårdt, synes jeg. Man er på konstant. Jeg har været med i For Lækker til Love, og jeg har prøvet hele tiden at have et kamera oppe i snotten mens jeg spiser. Og det gider jeg ikke, det er ret anstrengende.

Læs også: Her er deltagerne i årets Paradise Hotel

Laura, 19 år. Fra Åbenrå i Sønderjylland. Studerende på Handelsskolen.

- Jeg kunne godt tænke mig at være realitystjerne. Det er mega fedt og spændende. Jeg vil gerne genkendes på gaden og have, at der hænger plakater af mig rundt omkring og være med i bladene. Jeg ser op til Amalie, for hun har fået sit eget tv-program og har også en sangkarriere. Det kunne jeg godt tænke mig. Jeg vil opnå de ting ved at sørge for at få meget opmærksomhed i Paradise Hotel, så folk kan huske mig og genkende mig.

Pernille, 19 år. Fra Hvidovre. Har taget et sabbatår, men drømmer om at have en frisørsalon.

- Jeg vil ikke have sex herinde, for jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene, når jeg kom hjem. Mine venner og min familie skal se mig sådan. Jeg tror ikke, det er negativt for mine fremtidsmuligheder at være med i Paradise, så længe man holder sig gode venner med folk og ikke begynder at slå.

Nadia, 19 år. Fra Glostrup. Er lige blevet student og har arbejdet som afløser i hjemmeplejen.

- Min mor har sagt, at jeg skal prøve at lade være med at sige nogle dumme ting, for det synes hun, at jeg gør ind i mellem. "Vær nu ikke den nye Amalie", siger hun. Hun er lidt bange. Men jeg er, som jeg er, og jeg siger det, jeg føler. Det er jo ikke for at lyde dum.

- Jeg håber virkelig ikke, at jeg drikker mig helt ustyrligt fuld og ikke har kontrol over mig selv. Jeg er ret spontan, og kan godt finde på at blive kærester med en person efter første date.

Amanda, 19 år. Fra Kellerup mellem Silkeborg og Viborg. Arbejder som vikar på en skole for adfærdsvanskelige børn og som eventpige.

- Jeg får tit at vide, at jeg ligner en dulle, der bare vil ud og score. Men når jeg går i byen, er det for at have det sjovt med mine veninder. Jeg har ikke været sammen med særlig mange, faktisk er jeg blandt mine veninder en af dem, der har været sammen med færrest. Jeg vælger meget omhyggeligt, og jeg gider ikke at have et rygte. Jeg vil gerne undgå at have sex på tv, og jeg vil gerne virke så intelligent som muligt.

Paradise Hotel har premiere den 27. januar klokken 22.00 på TV3.

Dagens Gossip