Billeder og video: Danskere vil til Malmø og bakke Emmelie de Forest op

I aftes sang Emmelie de Forest sig ind i hele Europas hjerter på scenen i Malmø Arena med sin sang ”Only Teardrops”.

På lørdag skal det så vise sig, om den danske Melodi Grand Prix-deltager kan løbe med den sejr, som vi danskere har stræbt på, siden Brødrene Olsen i år 2000.

Og noget tyder på, at danskerne gerne vil bakke op omkring den unge sangerinde på den anden side af sundet. I hvert fald er søgetallene på den danske Hotels.com-side gået hele 51 procent frem i perioden 1. februar til 30. april i år sammenlignet med samme periode sidste år.

Ikke nok at følge med på tv

At den unge sangerinde med de bare tæer har vundet indpas i danskernes hjerter, kan der på ingen måde være tvivl om.

Så når hun indtager scenen på lørdag, vil der helt sikkert være rigtig mange, der følger med hjemme fra stuen – men sandsynligvis også fra tilskuerrækkerne i Malmø Arena.

- Der er helt sikkert mange danskere, der ser det som en oplagt mulighed, at Melodi Grand Prix i år foregår kun en lille togtur væk fra Danmark. Og når så Emmelie de Forest oven i købet spås så gode chancer for at løbe med sejren, kan det kun blive en dansk folkefest i Malmø, spår Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Nedenunder kan du se billeder fra i aftes samt høre hvor stor opbakning, der var blandt de 11.000 tilskuere i Malmø Arena, da Emmelie de Forest var på scenen.

 

Dagens Gossip