Billeder og video: Danskere vil til Malmø og bakke Emmelie de Forest op

I aftes sang Emmelie de Forest sig ind i hele Europas hjerter på scenen i Malmø Arena med sin sang ”Only Teardrops”.

På lørdag skal det så vise sig, om den danske Melodi Grand Prix-deltager kan løbe med den sejr, som vi danskere har stræbt på, siden Brødrene Olsen i år 2000.

Og noget tyder på, at danskerne gerne vil bakke op omkring den unge sangerinde på den anden side af sundet. I hvert fald er søgetallene på den danske Hotels.com-side gået hele 51 procent frem i perioden 1. februar til 30. april i år sammenlignet med samme periode sidste år.

Ikke nok at følge med på tv

At den unge sangerinde med de bare tæer har vundet indpas i danskernes hjerter, kan der på ingen måde være tvivl om.

Så når hun indtager scenen på lørdag, vil der helt sikkert være rigtig mange, der følger med hjemme fra stuen – men sandsynligvis også fra tilskuerrækkerne i Malmø Arena.

- Der er helt sikkert mange danskere, der ser det som en oplagt mulighed, at Melodi Grand Prix i år foregår kun en lille togtur væk fra Danmark. Og når så Emmelie de Forest oven i købet spås så gode chancer for at løbe med sejren, kan det kun blive en dansk folkefest i Malmø, spår Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Nedenunder kan du se billeder fra i aftes samt høre hvor stor opbakning, der var blandt de 11.000 tilskuere i Malmø Arena, da Emmelie de Forest var på scenen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip