Billeder og video: Grand Prix-model viser at Emmelie de Forest løber med sejren i aften

Du kan roligt sætte alle sparepengene på, at Emmelie de Forest (og Danmark) vinder Eurovision Song Contest i aften. Det skriver BT.

I hvert fald, hvis man skal tro på David Kofoed Wind, der er kandidatstuderendende i matematik på DTU, Danmarks Tekniske Universitet.

20-årige Emmelie er storfavorit til at vinde hele showet i aften. Og det er ikke tilfældigt:

- Jeg kan ikke se nogen grund til, at vi ikke skulle gå hen at vinde. Der er ikke noget, der taler direkte imod sejren. Alt taler faktisk for, at Emmelie vinder. Sådan lyder det fra David Kofoed Wind.

Han har sammen med andre elever udviklet en Grand Prix-model, der kan forudsige, hvordan alle landene vil stemme ved aftenens show i Malmø.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

David Kofoed Wind har analyseret stemmeresultaterne fra 1998 og frem til i dag. Og dermed kan han se, hvilke lande Emmelie får point fra og hvilke lande hun skal kæmpe for at få stemmer fra.

Står modellen til troende, ja så kan vi danskere glæde os til en gentagelse fra år 2000, hvor Brødrene Olsen tog sejren hjem til Danmark med ”Fly on the wings of love”.

- Hvis jeg skulle sætte mine penge på en bestemt sang som vinder, så ville jeg sætte dem på Emmelie, fortæller David Wind.

Se billeder og video nedenunder.....

 

Emmelie de Forest - Only Teadrops.

 

Her er et gensyn med Brødrene Olsen, der i år 2000 tog hele Europa med storm med "Fly on the wings og love".

Dagens Gossip