Billedet af disse femlinger blev taget for 18 år siden, men vent til du ser dem i dag

Amerikanske Nancy og Kent Miller ønskede sig en stor familie. Men de havde nok ikke forventet, at de ville få den på denne måde.

Da deres datter Anna var to år gammel fik de en utrolig nyhed. Nancy var nemlig gravid igen, men denne gang ventede hun femlinger.

Det skriver Little Things.

Læs mere: Billedet af de nyfødte sekslinger blev taget for 6 år siden, men vent til du ser dem i dag

Lægerne klædte de vordende forældre på og forberedte dem på det værste. De fortalte, at der var en risiko for, at et eller flere af børnene ikke ville overleve.

Det er nemlig ikke helt uden risiko at vente fem børn på én gang. Der er en større risiko for komplikationer hos både moderen og børnene.

Læs mere: Hun føder sunde femlinger - men fødslen chokerer læger

Den 7. juli 1998 hjalp 30 læger og sygeplejersker endelig femlingerne til verden ved et kejsersnit. Børnene var de første femlinger, der nogensinde havde overlevet fødslen alle sammen i den amerikanske stat North Carolina.

Børnene fik navnene Grace, Ellie, Maggie, Martin og Emery. I disse dage trækker de usædvanlige søskende endnu engang overskrifter, da de fejrer deres 18 års fødselsdag.

Læs mere: Kvinde troede, at hun skulle føde en enkelt baby - så fik hun femlinger

Mød familien Miller, og se hvordan børnene ser ud i dag i videoen lige herunder.

.mcclatchy-embed{position:relative;padding:42px 0 56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:100%}.mcclatchy-embed iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip