Billedet alle taler om: Prøver Ronaldo at score Messis dame her?

På grønsværen er Cristiano Ronaldo kendt for at spille med stor selvtillid, når den portugisiske spiller med rappe driblinger og vanvittige langskud driver gæk med sine modstandere.

Real Madrid-spillerens selvtillid fejler vist heller ikke noget uden for banen.

Den 30-årige superstjerne var i går en af hovedpersonerne ved kåringen af Ballon d'Or, der er FIFA's hænderspris til verdens bedste fodboldspiller.

Uddelingen har i de seneste år været en dyst mellem Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, og fem gange har den lille argentiner kunne forlade prisshowet med den gyldne bold.

Læs også: Cristiano Ronaldo giver sjældent glimt af sit hjem: Fodboldstjernen har nogle meget usædvanlige ting i huset

Selvom Cristiano Ronaldo - der har vundet prisen tre gange - ikke selv havde stemt på Lionel Messi, så løb sidstnævnte med den fornemmeste pris inden for fodboldverdenen.

Den årelange dyst om FIFAs Ballon d'Or har ført til en rivalisering mellem de to superstjerner, og ved gårsdagens show fik mediernes fortælling om det anstrengte forhold ny næring.

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi var sammen med brasilianske Neymar blevet sat på 1. række i den menneskefyldte sal, og her knipsede kameraerne lystigt løs, da Ronaldo pænt hilste på den argentinske fodboldspillers kæreste.

På billedet kan man se, hvordan fotomodellen Antonella Roccuzzo høfligt trykker portugiseren i hånden, mens Messi kigger på rivalen med en skævt spil, mens Neymar – der er fodboldkollega med Messi i FC Barcelona – sender et arrigt blik i Ronalds retning.

Se fotoet her:

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip