Billigere at tage sydpå i efterårsferien

Det kan være billigere for en familie med to børn, at rejse sydpå på en charterferie i skolernes efterårsferie, frem for at blive i Danmark. Det viser en hurtig prissammenligning på dansk ferie for en familie på fire personer, og en charterferie for samme familie i samme uge, nemlig skolernes efterårsferie, uge 42.

- Det koster en familie med to børn og to voksne mellem 9.590 og 18.900 kroner at tilbringe efterårsferien i Lalandia - eksklusive mad, drikke og lommepenge. Vi kan sende familien af sted for priser der starter på 9.998 for en familiepakke, og for 15.998 med all inklusive. Der er faktisk penge at spare på at tage en rejse sydpå i efterårsferien, mener Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Efterårsferien er traditionelt en uge, hvor mange familier benytter chancen for en dosis sol og varme, inden den danske vinter tager fat for alvor. Derfor har Star Tour indsat ekstrafly til nogle af de mest efterspurgte feriemål, i alt cirka 2000 ekstra pladser, til Mallorca, Antalya, Rhodos, Kreta og Bodrum.

Dagens Gossip