Bilmekaniker ser en kvinde gå forbi hver dag - men en morgen er noget galt, og han beslutter sig for at gribe ind

Amerikanske Richard Newberry, der er ejer af Spooner’s Tires and Auto, havde igennem flere uger lagt mærke til en trist kvinde, der der hver dag passerede hans værksted slæbende på flere poser. Det skriver Wtsp.com

Af nysgerrighed besluttede han en dag at henvende sig til hende, og inden længe havde han fået den mest ulykkelige historie.

Kvinden, der hedder Ernestina Nunez, fortalte Richard, at hun hver dag måtte gå over halvanden kilometer til Dixie Hollins High School, hvor hun arbejde.

Nunez fortalte, at hun var flyttet til byen for nogle uger siden, efter hun havde mistet sin søn, Daniel. Sønnen havde været soldat og led af PTSD (Posttraumatisk belastningsreaktion, red.). Efter at være kommet hjem fra sin udstationering havde Daniel Nunez forsøgt at fastholde et normalt arbejde og forsørge sin familie. Desværre blev hans psykiske tilstand forværret, og han tog derfor sit eget liv.

Tabet havde plaget Ernestina Nunez lige siden, og hun kunne ikke huske, hvordan det var at være glad.

- Hun begyndte at græde allerde efter et minut eller to. Jeg følte, at jeg var hende ven, da jeg også har oplevet meget modgang. Jeg tænkte: Jeg har været, hvor du er, og jeg har klaret mig igennem, fortælle Richard Newberry, der blandt andet har levet som hjemløs.

For at hjælpe kvinden tilbød Richard Newberry, at hun kunne købe en bil for 4000 kroner. Hun overvejdede det, men måtte afslå, da hun ikke havde pengene. Newberry Sænkede prisen til 2000, men kvinden havde stadig ikke råd til at købe bilen.

Så besluttede Newberry at gøre en forskel for et menneske, der for alvor havde brug for det. Han tilbød derfor Ernestina Nunez, at hun kunne få bilen kvit og frit.

Nunez kunne ikke tro, hvad hun hørte, og blev ved med at afslå Newberrys gave. Hun forklarede, at hun ikke kunne tage imod den, men Richard Newberry insisterede.

- Tag den. Det er din, sagde han og rakte nøglerne frem.

Til sidst accepterede Ernestina Nunez gaven og kunne ikke takke ham nok. Bilen var ikke bare en måde, hvorpå hun nu kunne komme lettere på arbejde, det var også et bevis på – og en påmindelse for Ernestina Nunez om – at der stadig findes venlighed og næstekærlighed i verden.

- Han gav mig tro på livet tilbage, har Ernestina Nunez efterfølgende fortalt.

Se indslaget herunder:

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip