Bilnøgler blev ikke plantet på hårdt såret mand

»Det er af omtalen (flere mediers omtale, red.) fremgået, at et sæt nøgler til den forulykkede bil skulle være plantet på den dræbte mand. Politiet har ikke nogen formodning om, at det skulle være tilfældet. Sagen er en straffelovssag under fortsat efterforskning. Derfor kan politiet ikke sige yderligere om detaljer i den,« oplyser politiet i en skriftlig meddelelse.

En 20-årig mand, der sad bag rattet i ulykkesbilen med i alt fire unge torsdag morgen, har erkendt i retten, at han havde drukket alkohol og taget kokain inden turen, der endte galt. Den 20-årige mand blev varetægtsfængslet i fire uger frem til 8. august.

Efter ulykken flyttede den 20-årige bilen omkring en kilometer væk fra ulykkesstedet for at gemme den og for at undgå at blive sigtet for spritkørsel, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Jydske Vestkysten kom det under grundlovsforhøret i Retten i Sønderborg frem, at bilnøglerne blev fundet på den kvæstede unge mand for at kaste skylden på ham. Siden kontaktede Ekstra Bladet den afdødes far, som bekræftede, at bilnøglerne blev fundet på hans søn, selv om sønnen på intet tidspunkt kørte bilen.

Mandag ønskede politiet hverken at oplyse, hvor bilnøglerne blev fundet, eller hvorfor den afdødes familie i første omgang blev underrettet om, at bilnøglerne blev fundet på den unge mand.

Dagens Gossip