Bilproducent giver ét års bilforsikring kvit og frit

Bilproducenten Toyota frister med biler i høj kvalitet og landets bedste bilfinansiering. Nu føjer den japanske bilfirma endnu en fristelse til de øvrige ved at tilbyde ét års bilforsikring kvit og frit ved købet af en ny Toyota Auris.

Det har altid været muligt at få forsikret sin Toyota-bil gennem Toyota Bilforsikring, hvilket mange også har valgt. Men det er første gang, at det kan lade sig gøre uden at skulle betale en krone.

- Auris tredoblede salget i fjor, og rigtig mange danskere har taget den til sig godt hjulpet på vej af det nye design, muligheden for at vælge hybridmotor og ikke mindst muligheden for at vælge mellem enten hatchback eller stationcar. Med det stærke forsikringstilbud skærper vi interesseren for Auris yderligere, siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Kvit og fri forsikring gælder for alle

Toyota Bilforsikring til Auris har en selvrisiko på 4.448 kroner og er hverken aldersbetinget eller betinget af, hvor i landet man bor. Det fristende tilbud gælder altså for alle uanset alder og bopæl. Den eneste betingelse for få bilforsikringen betalt af Toyota i ét helt år er, at man køber en ny Toyota Auris.

Samtidig med forsikringstilbuddet introducerer Toyota også en ny variant af Auris med navnet Auris Comfort. Her får man som standard både Smart Entry & Start, der betyder, at du bare behøver nøglen i lommen eller tasken for at kunne starte den.

Derudover medfølger der automatisk parkeringsassistent, som selv parallelparkerer bilen eller guider dig via afstandssensorer og bakkamera. Comfort-udgaven indeholder også skumringssensor, der automatisk tænder lyset på bilen, når mørket falder på, og regnsensor, der ligeledes automatisk sørger for at viske forruden fri, når det regner. Endelig er fartpilot også standard.

Toyota Auris hatchback fås fra 196.990 kroner, mens merprisen for stationcarudgaven er 13.000 kroner.

//Pressemeddelelse fra Toyota

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip