Biltyv kørte med 10-årig pige i Hillerød

Skrevet af Holger Madsen

15/01/2013
Biltyveriet skete mandag aften ved et supermarked i Frederiksværksgade i Hillerød, hvor tyven så sit snit til at stikke af med en bil. En mand var nemlig gået fra bilen for at handle ind, og havde ladet nøglerne sidde i bilen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Det benyttede tyven sig af, og han kørte kort efter fra stedet. Hvad han imidlertid ikke havde opdaget var, at der sad en 10-årig pige på bagsædet. Det fik ham til straks at standse bilen - ikke langt fra supermarkedet - og løbe fra stedet. Pigen kom ikke noget til - ud over en forskrækkelse, og kort efter var hun genforenet med sin far igen. Som så til gengæld fik en advarsel for, at lade en bil stå med nøglerne i.

Mest læste i dag

Biltyveriet skete mandag aften ved et supermarked i Frederiksværksgade i Hillerød, hvor tyven så sit snit til at stikke af med en bil.

En mand var nemlig gået fra bilen for at handle ind, og havde ladet nøglerne sidde i bilen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det benyttede tyven sig af, og han kørte kort efter fra stedet.

Hvad han imidlertid ikke havde opdaget var, at der sad en 10-årig pige på bagsædet.

Det fik ham til straks at standse bilen - ikke langt fra supermarkedet - og løbe fra stedet.

Pigen kom ikke noget til - ud over en forskrækkelse, og kort efter var hun genforenet med sin far igen. Som så til gengæld fik en advarsel for, at lade en bil stå med nøglerne i.