Biltyv stak af med både bil og 5-årig dreng

En biltyv stak i går ved 17-tiden af med både bil samt et 5-årigt barn, der sad på bagsædet, oplyser Midt- & Vestsjællands Politi.

En 38-årig mand stoppede sin bil i Ahlgade i Holbæk, cirka fem meter fra en hæveautomat. Han lod bilnøglerne sidde i tændingen og hans 5-årige søn sad på bagsædet.

Pludseligt kørte bilen fra stedet. Den 38-årige familiefar råbte op og en anden bilist så biltyveriet. Faren fik et lift med bilisten og ud for Ahlgade 53 holdt biltyven i kø.

Tyven havde dog låst døren i førersiden. Men her lykkedes det den 5-årige dreng at springe ud af bilen.

Gerningsmanden bakkede med bilen og ramte en taxa, der fik en bule i forskærmen. Tyven drønede væk i retning mod Labæk og Munkholmvej. Taxachaufføren fulgte også efter tyven, men tabte ham af syne på Munkholmvej.

Der blev sendt flere patruljebiler til området, men gerningsmanden blev ikke fundet.

Cirka ti minutter senere blev en 55-årig mandlig bilist påkørt, da han holdt for rødt lys i en bilkø i lyskrydset Munkholmvej-Elverdamsvej. Ved påkørslen blev den 55-åriges bil skubbet frem i bilen foran. Det skete kun materiel skade ved påkørslen, men biltyven kørte over for rødt og flygtede i høj fart fra stedet i den stjålne bil ad Munkholmvej mod sydøst.

Biltyven beskrives som kraftig af bygning og brune øjne. Han var iført en sort hættetrøje og en sort kasket. Biltyven stjal en sort Opel Astra stationcar, registreringsnummer GG 28335.

Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Holbæk på 1-1-4.

Dagens Gossip