Bisgaard: Satset transfervindue straffer Brøndby

Skrevet af admin

23/02/2016

Dagens topnyheder

Brøndby må undvære den 35-årige midterforsvarer Martin Albrechtsen i tre måneder, og det kan ifølge TV2's fodboldekspert Morten Bisgaard være alvorligt for holdets mulighed for at vinde medaljer.

- Det var det eneste sted, de ikke måtte få en skade. Brøndby er svagest i midterforsvaret, og selvfølgelig har de nogle erstatninger, men det var jo Daniel Agger og Albrechtsen, der skulle have spillet.

- Det svækker Brøndbys chance for at nå målet om en tredjeplads. Forsvaret er bare fundamentet for et fodboldhold, og det kan ryste dem at skulle skifte ud hele tiden, forklarer Bisgaard.

Brøndby skilte sig i vinterpausen af med tre midterforsvarere, da man sendte Dario Dumic til Holland, Michael Almebäck til Sverige og Fredrik Semb Berge til Norge.

Samtidig hentede vestegnsklubben ingen forstærkninger til det centrale forsvar. Og den beslutning er bemærkelsesværdig, mener Bisgaard.

- Det er jo et sats, som nu viser sig at straffe Brøndby. Jeg havde forventet, at de ville hente en central forsvarsspiller.

- Men hvis der ikke har været en langsigtet løsning klar et andet sted, så kan jeg godt forstå, at man tager det sats. Så må man vente med at bruge penge, til man finder en spiller, man kan have i længere tid, siger Bisgaard.

Ifølge Brøndby-træner Thomas Frank bliver det i første omgang Martin Ørnskov, der normalt spiller på den centrale midtbane, og venstrebacken Jesper Juelsgård, der skal agere makker til Agger.

Bisgaard forklarer, at situationen kan blive endnu værre for Brøndby, hvis Albrechtsens skade lægger ekstra pres på skadesplagede Agger.

- Det vil være en endnu større svækkelse, hvis Daniel Agger bliver skadet. Han kommer formentlig til at spille endnu flere kampe nu, og der bliver ikke plads til mange pauser, siger Bisgaard.

/ritzau/