Bitter Gudmundsson efter skuffelse: Vi skal kigge indad

Skrevet af admin

17/01/2015

Mest læste i dag

Argentinas håndboldherrer stod for VM's største overraskelse indtil videre, da sydamerikanerne fredag aften spillede uafgjort 24-24 mod Danmark.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har set kampen igennem natten til lørdag, og han er langt fra tilfreds.

- Vi har haft et møde og snakket om nogle ting. Vi skal også holde et møde i eftermiddag, hvor vi kigger indad. Vi kan forbedre nogle ting, siger Gudmundsson.

Han vil føre personlige samtaler med flere spillere for at få afstemt opgaverne med spillerne.

- Det skal jeg. Det bliver gjort for at forklare mine forventningerne, opgaverne, og hvor vi har lavet fejl. Det vil vi ikke opleve igen.

- Jeg snakker selvfølgelig om mine forventninger til nogle af spillerne. Jeg vil ikke sige nogle navne, siger Gudmundsson.

Danmark var både foran med 13-6 og 17-11 i løbet af kampen. Da der resterede lidt under fire minutter smed danskerne en føring på 24-21, og det burde ikke kunne ske.

- Efter 29 minutter førte vi kampen med 13-6, så det var ærgerligt, at vi lod to mål gå ind lige før pausen, siger landstræneren.

- Vi var også foran 16-10 og 17-11 i anden halvleg. Vi manglede dræberinstinktet, og vi brændte alt for mange chancer. Vores angreb var for dårligt, og vi fik også for mange udvisninger, konstaterer han.

- Jeg har i træningskampene skiftet meget ud. Det tvivler jeg ikke på kan lade sig gøre. Det arbejder vi videre med, siger Gudmundsson.

Danmarks næste opgave ved VM bliver Saudi-Arabien, som venter søndag aften klokken 19 dansk tid.

/ritzau/