Bitterfissen står nu frem: Kvinden bag er 39-årige Jeanett Veronica Hindberg fra Farum

En af Danmarks mest kendte bloggere smider nu masken, og afslører hvem der står bag Bitterfissen Bethany.

Det er nemlig den den 39-årige Jeanett Veronica Hindberg fra Farum, som er enlig mor og kontorassistent.

Hun driver en ganske bramfri blog, hvor mange kvinder er blevet hudflettet, og bloggen er enorm populær med over 200.000 visninger om måneden.

Og nu tager Bitterfissen så selv bladet for munden, og står frem.

- Selvom det har været sjovt at lege kispus med jer, og selvom det kunne foregå længe endnu, så vil jeg befri jer for jeres pinsler – vi har trods alt bedre ting at tage os til, tåber. Jeg er bare Bethany. Men jeg er også bare Jeanett Veronica Hindberg fra Farum. Og ikke særlig stakkels, som Herpes ellers mener. Ej heller en mand som Maddiken har beskyldt mig for. Syg? Lidt syg er man vel atid. So there! (Soen er der), skriver hun.

- Er ked af at berette, at det ikke er sværere at mene, at I er idioter, om man så hedder Bethany eller Jeanett. Min anonymitet har i øvrigt altid været mig pænt ligegyldig. Intet er ændret. Udover at Jeanett Veronica ikke har nær så lange patter som Bethany, og man desværre ikke må ha’ høns her, hvor jeg bor. Men jeg bander og svovler stadig som en havnearbejder, flirter med alle pikvedhængte og har intet problem med at udblokke et røvhul eller tage en diller så dybt at tårerne springer.

Og så lover hun i øvrigt at fortsætte sine udgydelser.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip