Bizar Facebook-trend: Drenge deler deres lortebilleder - for sjov

- Det er min egen kreation, der er på profilbilledet.

Ordene kommer fra en stolt 16-årig dreng fra København. Sammen med to jævnaldrende drenge administrerer han Facebook-siden 'Del din dej'. Facebook-siden hylder menneskelort, og billeder med afføring vises frem uden filter.

Billederne er i følgeskab med humoristiske sætninger som 'en hjort har været på spil' og 'en smuk grøn lort, som er lagt under sygdom'. Det er inspireret af det populære 'Snapchat', som flere, ifølge den 16-årige, bruger til at sende klamme billeder til hinanden.

Trods det noget bizarre - og for noget frastødende - indhold har projektet siden den 9. januar fået næsten 6000 følgere, som dagligt får serveret op til seks nye fæses-billeder.

SE OGSÅ: Facebook-side vil arrangere sex med nyudklækkede studiner

- Nogle af lortene kan være utroligt spændende. Det er næsten kunst. Der er så mange farver og størrelser, siger den 16-årige administrator til Dagens.dk. Hans identitet er redaktionen bekendt.

Billederne kommer fra både drengene selv og de mange brugere. Lortene, som bliver indsendt, er, ifølge drengene bag Facebook-siden, lagt af alt fra unge piger til gamle mænd. 

Facebook har meget strikse regler for anstødeligt indhold, men det generer ikke stifterne af 'Del din dej'.

- Vi tvinger ingen til at se på billederne. Folk kan bare lade være med at klikke 'synes godt om', konstaterer administrator.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Han fortæller, at en lignende side allerede er blevet lukket af Facebook.

- Vi havde en gruppe, hvor vi viste nogle billeder, hvor lortene endnu ikke havde sluppet. Det var for meget. Så det gør vi ikke mere.

Den 16-årige slår fast, at siden er udelukkende for sjov, og at ingen bliver hængt ud med navn. På siden kan man se, at brugerne er meget aktive med at 'like' og dele indholdet.

Dagens.dk forsøger at få en kommentar fra Facebook.

Dagens Gossip