Bizart selvmål hjælper Milan til nem sejr

19/10/2014

Om storklubben Milan ligefrem kan spille med om mesterskabet i denne sæson er tvivlsomt, men holdet er i modsætning til sidste sæson i spil til de europæiske pladser.

Søndag sikrede holdet sig den anden sejr i træk med 3-1 på udebane over Verona og avancerede til fjerdepladsen fem point efter topholdet Juventus.

Der skulle et bizart selvmål til for at sætte Milan i gang. Pinto Rafael Marques var helt upresset i eget felt, da han ville helflugte bolden væk, men han ramte den helt forkert og hamrede den i eget mål.

Siden blev japaneren Keisuke Honda igen den store Milan-profil i offensiven. Han sørgede for 2-0 og 3-0, inden en sen reducering gav slutresultatet 3-1.

Han er nu oppe på seks sæsonscoringer og fører topscorerlisten sammen med Juventus' Carlos Tévez.

Den danske angriber Simon Makienok har derimod stadig sit første mål til gode i italiensk fodbold.

Heller ikke søndag var han fundet værdig til startopstillingen, men han kom på banen to minutter før tid, da hans klub, Palermo, jagtede sejren hjemme mod Cesena, der blev reduceret til 10 spillere med 10 minutter tilbage af kampen.

Det lykkedes rent faktisk for Palermo at score til 2-1 i kampens sidste minut ved Giancarlo Gonzalez.

Det var Palermos første sejr i syv forsøg, og holdet avancerede fra sidstepladsen til en plads over nedrykningsstregen.