Bjarke Wolmar stopper som direktør for Business Kolding

Bjarke Wolmar stopper som direktør for Business Kolding efter mere end syv år.

- Utallige topplaceringer og flere førstepladser i diverse erhvervsmålinger taler sit tydelige sprog for Bjarke Wolmars indsats for erhvervsudviklingen i Kolding Kommune. Bjarke er en mand, der genererer flere ideer end nogen andre jeg kender. Med et ændret fokus i Business Kolding har bestyrelsen besluttet, at det er tid til at prøve nye kræfter i direktørstolen. Vi takker Bjarke Wolmar og ønsker ham og held lykke fremover, siger formand for Business Koldings bestyrelse, Bent Leon Nielsen, i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen i Business Kolding ønsker at ændre strategien med et øget fokus på medlemspleje, handel, turisme og erhvervsudvikling i lokalområdet. Der vil snart blive ansat en direktør for Business Kolding, der er Koldings Kommunes erhvervsorganisation.

Bjarke Wolmar blev direktør for Business Kolding i 2006, og der er siden skabt en lang række resultater. I perioden er Nordic Synergy Park, House of Innovation og House of Design kommet til.

Jobmesserne i Kolding i 2007 var den første af sin art, og tog hul på tiltrækning af medarbejdere fra Tyskland. Det var med til at skabe grundlag for væksten i en tid, hvor der var mangel på arbejdskraft. Franz Beckenbauer åbnede oktoberfesten i 2007, som sidenhen er blevet en stor årlig succes.

Dagens Gossip