Bjarne Riis henter nyt dansk stortalent

Det er den unge Team Cult Energi-rytter, Michael Valgren, der skifter til Team Saxo-Tinkoff ved årsskiftet i 2014.  

Her har Bjarne Riis skrevet en tre år lang kontrakt med den 21-årige rytter, der det seneste års tid har funklet som et af dansk cykelsports største talenter med en lovende fremtid foran sig.

Således fortæller Michael Valgren til BT, at skiftet til Bjarne Riis' hold kom meget pludseligt.

- Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg havde en fantastisk snak med Bjarne om min fremtid. Han var rigtig spændt på at komme til at arbejde med mig. Han så store muligheder i mig, som vi skal arbejde videre med. Det ser jeg rigtig meget frem til. Jeg er rigtig glad for at Bjarne har taget kontakt til mig, og vil noget med mig, siger Michael Valgren til BT.

Den danske holdejer ser et stort udviklingspotentiale i den unge rytter, som i april måned for andet år i træk vandt U23-udgaven af Liège-Bastogne-Liège.

- Jeg er meget glad for, at vi har fået en aftale i stand med Michael. Han er uden tvivl et af de største talenter i dansk cykelsport i nyere tid, og jeg ser meget frem til at skulle arbejde sammen med ham. Gutten har et kæmpe potentiale og alt det, der skal til for at blive succesfuld, men samtidig er der stadig også meget at arbejde med. Det siger en hel del om hans talent, siger holdejer Bjarne Riis i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Michael er stadig en meget ung rytter, og derfor er nøglen, at vi hjælper ham til at fortsætte sin udvikling og tage det næste skridt i et beskyttet miljø. Sammen har vi lagt en plan for ham, og hvis han fortsætter med at udvikle sig og vokse som professionel, så bliver han en rytter, vi kommer til at høre meget til i fremtiden,

Michael Valgren er således den anden rytter, der tager tager turen fra Team Cult til Team Saxo-Tinkoff. Onsdag kom det frem, at også unge Jesper Hansen kommer under Bjarne Riis' vinger, men det er dog indtil videre kun 2013 ud på en såkaldt lærlinge-kontrakt.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip