Bjarne Riis vil ikke kommentere Contador-rygte

Er Bjarne Riis og Alberto Contadors samarbejde ved at nå til vejs ende? Det spørgsmål er blevet rejst på baggrund af en artikel i den italienske avis Gazzetta dello Sport. Avisen skriver, at Formel 1-køreren Fernando Alonso, som netop har købt det baskiske hold Euskaltel, skulle være interesseret i at hente Contador til det hold, som han er ved at bygge op til næste sæson.

Alberto Contador har kontrakt med Bjarne Riis til næste sæson, men historien har fået liv af, at Riis fortsat kæmper for at finde en ny hovedsponsor til blandt andet at dække Contadors store løn, som menes at være omkring 30 millioner kroner om året. Derfor lyder spekulationen, at alle parter skulle være fristet af at lade Contador skifte hold.

Bjarne Riis ville ikke kommentere rygtet overfor TV2 Sporten tirsdag aften, men han åbnede en lem for at et skifte teoretisk set er muligt.

- Det er det jo, hvis alle parter er enige, men det er ligesom ikke det, som spekulationerne går på lige nu, sagde Riis til TV2. 

Alt imens Team Saxo-Tinkoff kører Vuelta a Espana lige nu, arbejder Bjarne Riis på højtryk for at finde en ny hovedsponsor, som skal afløse Tinkoff Bank til næste sæson. Riis har ført samtaler med flere forskellige parter, men det er ikke nået frem til nogen aftale. I det arbejde forsøger han at bruge Alberto Contador som trækplaster for at tiltrække sponsorer.

- Han er jo vores stjerne på holdet, så selvfølgelig er han vigtig i den proces. Det er en proces, som tager tid. Sådan er det bare. 

Alberto Contador har ikke levet op til forventningerne i denne sæson. Contador og Riis gik efter sejren i Tour de France, men måtte nøjes med en fjerdeplads, langt efter Chris Froome.

Bjarne Riis ville gerne have Alberto Contador til at køre Vuelta a Espana, men Alberto Contador ønskede ikke at køre. Ifølge Gazzetta dello Sport har den uenighed gjort forholdet imellem de to mere anstrengt.

Skulle det ikke lykkes Bjarne Riis at finde en ny hovedsponsor kan løsningen blive, at han sikrer holdets fremtid økonomisk takket være en håndsrækning fra Saxo Bank samt at lade Alberto Contador vende hjem til Spanien, hvor han kan køre for Alonso, som han har et godt forhold til.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip