Bjelland er blevet stærkere - helt bogstaveligt

Andreas Bjelland havde kun spillet tre kampe i Twente, da han brækkede en knogle i mellemfoden. I første omgang formodede man, at der ville gå nogle uger, før han igen var klar, men der gik måneder. Otte i alt.

- Det har været en lang, forfærdelig sæson. Det startede godt, men så kom skaden. Det tog meget længere tid, end jeg havde regnet med, og det var hårdt at komme til udlandet og så blive skadet efter tre kampe. Jeg blev flyttet til et træningscenter væk fra de andre holdkammerater, og mens dem, der genoptrænede sammen med mig, blev klar og tog tilbage til holdet, måtte jeg blive siddende og træne videre. Det var et mentalt slag for mig, siger Andreas Bjelland.

I dag er han ude på den anden side og i bogstaveligste forstand stærkere end nogensinde. Genoptræningsforløbet gav ham masser af tid til at træne, og testene i Twente har vist, at han både er blevet hurtigere og kan løfte mere, end han kunne, inden han blev skadet.

- Jeg har fyldt på, for når man er skadet har man tid til at lave andre ting end ellers, og så træner man også på en anden måde i Holland, end man i hvert fald gjorde i FC Nordsjælland, siger Andreas Bjelland.

I tirsdags var det præcis en måned siden, han gjorde comeback, og siden har han blot nået at spille fem kampe, inden han muligvis starter inde ved siden af Simon Kjær mod Georgien på onsdag. Alligevel føler han sig landsholdsklar.

- Det gør jeg helt sikkert. Jeg er som sagt blevet stærkere, og så har jeg flyttet mig for hver af de fem kampe, jeg har spillet, siger Andreas Bjelland.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip