Bjelland får rødt kort i Twente-comeback

24/08/2014

Den danske landsholdsforsvarer Andreas Bjelland er tilbage på banen efter en mindre skadespause, men comebacket for hans hollandske klub Twente søndag eftermiddag kom ikke til at gå helt efter planen.

For i udekampen mod NAC Breda måtte den tidligere FC Nordsjælland-spiller kort inde i anden halvleg forlade banen med et rødt kort efter to advarsler.

På det tidspunkt førte Twente med 1-0, men med en mand i undertal lykkedes det ikke at holde føringen. Breda udlignede på et straffespark to minutter inde i dommerens overtid.

Twentes anden danske spiller, Kasper Kusk, var også med i startopstillingen, men blev ofret, da holdet efter Bjellands udvisning havde brug for at skifte en ny forsvarer ind.

Bedre gik det for danskerne i ADO Den Haag søndag eftermiddag. Den tidligere FC København-spiller Thomas Kristensen scorede sit holds første mål, da Groningen blev besejret 3-0.

Martin Hansen vogtede Den Haags mål og kunne derfor glæde sig over et clean sheet. Det var holdets første sejr i denne sæson.