Bjelland og Twente vinder vital topkamp

05/02/2014

Twente med danske Andreas Bjelland på holdet er stadig fint med i kampen om det hollandske mesterskab.

På udebane vandt holdet onsdag aften med 2-0 over nummer fem i Æresdivisionen, Heerenveen, og rykkede dermed selv op som nummer to.

Holdet er bare et point efter de forsvarende mestre fra Ajax Amsterdam, efter at begge hold har spillet 21 kampe.

Twente måtte frem til det 73. minut for at score føringsmålet, som serberen Dusan Tadic tegnede sig for. Kort før tid øgede Torgeir Børven til slutresultatet.

Andreas Bjelland spillede vanen tro hele kampen i det centrale forsvar. Undervejs fik han et gult kort.

En anden dansker - Stephan Andersen - debuterede i målet hos Go Ahead Eagles, der hjemme spillede 2-2 mod Waalwijk.

Go Ahead Eagles lignede ellers en vinder efter scoringen til 2-1 kort før tid, men i overtiden sørgede udeholdets Romeo Castelen for udligning.

Danskerklubben NEC Nijmegen spillede 1-1 hjemme mod NAC Breda. Søren Rieks spillede hele kampen og fik gult kort, mens Lasse Nielsen blev skiftet ind 11 minutter før tid.

En sejr havde sendt holdet over nedrykningsstregen, men nu ligger klubben stadig næstsidst.

Endelig blev Mathias "Zanka" Jørgensen skiftet ind i overtiden, da PSV Eindhoven sejrede 2-1 ude over Cambuur.