Bjerregaard: Brøndby skylder mig penge

Brøndbys tidligere sportschef Anders Bjerregaard mener ligesom den tidligere forsvarsgeneral Per Nielsen, at han har penge til gode i den konkurstruede klub på den storkøbenhavnske vestegn.

Mens Per Nielsen har slået fast, at Brøndby skylder ham 2,8 millioner kroner, så har Bjerregaard mellem 250.000 og 300.000 kroner til gode for en opgave i 2011 - to år efter at han var stoppet i klubben.

- Det var i forbindelse med, at Brøndby skrev kontrakt med Mikkel Thygesen, siger Anders Bjerregaard til Jyllands-Posten og bekræfter, at han ikke har fået pengene.

- Det er da ærgerligt. Jeg har gjort, hvad jeg kunne, men lige nu kan jeg ikke gøre så meget ved det, for jeg har fået at vide af økonomichefen og Brøndbys advokat, at Brøndby ikke kan betale. Klubben har ikke pengene, siger den tidligere sportschef.

Anders Bjerregaards underskrift står desuden på Per Nielsens fratrædelsesaftale, hvor der står skrevet, at forsvarsspilleren skulle have to millioner kroner oveni 800.000 kroner for en testimonialkamp mod Deportivo La Coruña.

- Det er korrekt, at vi lavede den aftale med Per Nielsen i min tid, men jeg husker ikke de nærmere omstændigheder.

- Jeg vil dog sige at en ophørsaftale normalt træder i kraft i stedet for den eksisterende spillerkontrakt. Da testimonialkampen var en del af den eksisterende aftale, ville restbetalingen på 800.000 kroner normalt blive indregnet i de to millioner, siger Anders Bjerregaard.

Brøndby er i øjeblikket i gang med en aktieemissionen, der skal sikre minimum 60 millioner kroner og afværge en truende konkurs.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip