Per Bjerregaard forlader øjeblikkeligt Brøndby

Brøndby Stadion.

Han har længe været lagt for had på Brøndbys fanforums, og mange Brøndby-fans mener han spiller en afgørende rolle i klubbens enorme nedtur de seneste år.

Men så er der godt nyt til dem: Per Bjerregaard, Brøndbys bestyrelsesformand, har nemlig besluttet at forlade posten og klubben øjeblikkeligt.

Det oplyser han i en meddelelse til Fondsbørsen.

- Jeg har valgt at udtræde af bestyrelsen i Brøndbyernes IF Fodbold A/S med øjeblikkelig virkning. Der har gennem flere år været en hel del uro om min person i medierne med forskellige rygter og myter. Det har naturligvis haft en meget uheldig påvirkning på mangt og meget i Brøndby IF.

- Der er i høj grad brug for arbejdsro i Brøndby IF i denne tid. Derfor håber og tror jeg på, at min fratræden kan være medvirkende til, at klubbens ledelse får den fornødne og fortjente arbejdsro, så vi snart igen kan se Brøndby IF helt til tops i dansk fodbold, lyder det fra ham i dag.

Per Bjerregaard har spillet en kæmpe rolle i Brøndbys historie, og han var om nogen manden, der førte klubben til tops i Danmark - med efterfølgende imponerende succes.

Siden er det gået ned ad bakke, og klubben er i dag langt fra fordums styrke og respekt. Hvad blandt andet kan aflæses på klubbens tilskuertal.

Og altså de mange utilfredse ytringer på klubbens fansider, hvor tonen overfor Bjerregaard har været benhård.

Han har hos mange fans stået som det synlige bevis på sammenspistheden i Brøndbys ledelse, og tilsvarende været hindringen for den nytænkning og kapitaltilførsel, der synes nødvendigt, hvis klubben fremover skal spille en rolle i dansk fodbold.

Bestyrelsen i Brøndby IF har i dag konstitueret sig med Sten Lerche som formand og Benny Winther som næstformand.

Dagens Gossip