Per Bjerregaard tilbage i Brøndby igen

Nu gik alle lige og troede, at Per Bjerregaard endegyldigt var fortid i Brøndby, efter han blev sparket ud af bestyrelsen i klubben i sommer. Men Bjerregaard er tilbage.

Eb.dk skriver således, at den tidligere bestyrelsesformand er en central figur i det mulige salg af Brøndby Stadion til vognmand og milliardær Michael Henriksen.

Først skulle personer i Michael Henriksens omgangskreds have været med til at skabe kontakt til fremtrædende Brøndby-ledere. Derefter skulle næstformand Benny Winther og bestyrelsesmedlem Johnny Nederskov have taget over, for til sidst at bede Per Bjerregaard involvere sig i sagen, mens de samtidig skulle have givet ham tilladelse til at forhandle en aftale på plads om et salg af stadion på vegne af Brøndby.

Eb.dk skriver, at det kan lade sig gøre, fordi Benny Winther sidder på syv procent af de bestemmende A-aktier, mens Brøndbyernes Fodbold Fond med sine godt 40 procent A-aktier også er medbestemmende, og de er ligeledes enige i et slag af Brøndby Stadion til Michael Henriksen for 150 mio. kr.

Afgørelsen skulle angiveligt falde på plads inden længe og senest inden generalforsamlingen 3. april.

Dagens Gossip