Bjerrehuus: Jeg lyver utrolig meget

Skrevet af admin

23/12/2013

Dagens topnyheder

Når den nye sæson af det populære reality-program "Big Brother" den 1. januar ruller over skærmen for første gang, så bliver det med det overordnede tema "hemmeligheder og løgne". 

Men for model og tv-vært Oliver Bjerrehuus, som flytter ind i huset sammen med deltagerne for at agere husvært, er det tema ikke noget problem.

- Jeg har det meget fint med folk der lyver, fortæller Oliver Bjerrehuus til Newspaq og tilføjer:

- Jeg benytter mig utroligt meget af at lyve. Alle slags løgne. Både de hvide løgne og hardcore.

Temaet lægger op til, at deltagerne både skal stikke hinanden i ryggen og samtidig konstant være på vagt overfor hinandens løgne. Og det falder lige i Oliver Bjerrehuus' smag. For var historien om Pinocchio en sandhed, så ville energibomben rende rundt med en kronisk lang næse.

- Jeg har løjet mange gange om at komme for sent. En af de værste er nok engang, jeg skulle skyde kampagner med Peter Lindberg og Calvin Klein, og begge gange sov jeg over mig, fortæller han og fortsætter:

- Jeg blev vækket af en produktionsdame, som stod og ringede på min dør, fordi jeg havde sovet halvanden time over mig, og så sagde hun, at hun fandt min lejlighed ved at gå efter lugten af "weed".

Oliver Bjerrehuus måtte løbe halvnøgen ned i en bil, og da han kom frem, løj han og sagde, at hans vækkeur ikke havde ringet - selvom der var sat hele fem vækkeure til.

I det hele taget har "Pinnochio Bjerrehuus" et meget afslappet forhold til løgne, og hans venner kan fortælle ham alt.

- Det er sjældent, jeg bliver løjet overfor, fordi mine nærmeste kan komme og sige nogle ret langt ude ting til mig. Til gengæld bliver jeg såret, hvis de ikke fortæller mig sandheden, fordi de tror, at jeg vil dømme dem på grund af det, siger Oliver Bjerrehuus.

- Det er vigtigt, at man omfavner sandheden, når ens venner fortæller en hemmelighed, og har respekt for den, tilføjer han.

De 14 deltagere skal dog ikke regne med megen hjælp fra husværten i "Big Brother"-huset. Oliver Bjerrehuus deltager nemlig på lige fod med deltagerne, dog med rollen som slangen i paradiset.

- Deltagerne ved forhåbentlig godt, at de ikke kan stole på mig, men det betyder ikke, at jeg ikke er sød og charmerende og har øre til dem. Alt hvad de siger til mig, bliver selvfølgelig mellem dem og mig, og resten af Danmark, siger han med et skævt smil.

"Big Brother" har premiere på Kanal 5 den 1. januar klokken 21.00.

Newspaq