Bjerringbro-Silkeborg dukket af Århus-veteran

10/02/2014

Storsatsende Bjerringbro-Silkeborgs ustabile sæson fortsætter. Efter to sejre i træk led holdet mandag aften et skuffende hjemmebanenederlag på 20-21 til Århus Håndbold.

Dermed er Bjerringbro-Silkeborg fortsat på syvendepladsen i rækken og i reel fare for at misse slutspillet. Holdet har kun to point ned til Skanderborg på den forkerte side af stregen.

Efter en lige første halvleg, hvor gæsterne kunne gå til pause med en 11-10-føring, trak Århus støt og roligt fra i anden halvlegs indledning.

Bjerringbro-Silkeborgs angrebsspil var præget af for mange individuelle aktioner, og det var ikke effektivt, da kun få af hjemmeholdets spillere ramte et rimeligt niveau.

BSV's betingelser blev ikke lettere af, at Århus' bundrutinerede målmand - 40-årige Jan "Tromle" Nielsen - agerede levende mur i anden halvleg. Han lukkede kun et enkelt mål ind i det første kvarter af første halvleg.

I angrebet var bagspillerne Rune Ohm og Kasper Olsen afgørende for, at udeholdet halvvejs inde i halvlegen førte med 17-11 .

I kampens sidste 15 minutter kom værterne meget bedre med, og med en storspillende Kristian Kjelling i spidsen åd BSV sig ind på Århus. Med 50 sekunder igen reducerede værternes målmand Dane Sijan til 20-21.

Men Århus-spillerne red rutineret stormen af og sørgede for, at bolden ikke kom på Bjerringbro-hænder i resten af opgøret.

Med sejren rykker Århus op på siden af GOG på femtepladsen.