Bjerringbro-Silkeborg sled sig til to point

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer måtte slide hårdt i det, før de to point kom i hus ude mod Sønderjyske. Det endte med en 24-22-sejr til gæsterne.

Sønderjyske, der foreløbigt har spillet en flot sæson, havde i første halvleg ellers godt fat i Bjerringbro-Silkeborgs angrebsspil.

Blot otte mål lykkedes det Kristian Kjelling & co. at sende ind bag Anders Petersen i første halvleg.

Og således kunne hjemmeholdet gå til føring 10-8 ved pausen.

I anden halvleg fik begge hold åbnet bedre op for målposen, og efter fem minutters spil bragte Bjerringbro-Silkeborg sig foran med 13-12.

Det var især EM-aktuelle Mads Christiansen, der angrebsmæssigt begyndte at tage ansvar for gæsterne, og det lignede, at Bjerringbro ville trække fra.

Men hjemme i "Skansen" er sønderjyderne ukuelige, og med tre minutter igen var stillingen 21-21. Til sidst viste Bjerringbros højtlønnede spillere dog deres klasse og hev sejren hjem.

Det var svenske Per Carléns tredje sejr ud af fire mulige som træner for den midtjyske klub.

I lørdagens andet sene opgør fik mestrene fra Aalborg for alvor ørerne i maskinen, da holdet gæstede Skjern. Pausestillingen lød på uhørte 17-6 til værterne.

Og det endte med en stor lussing til nordjyderne, der undervejs mistede deres norske målmand Ole Erevik, der fik direkte rødt kort. Skjern vandt med hele 35-20.

Skanderborg kom lørdag tættere på en plads i slutspillet, da holdet - på en stærk anden halvleg - hjemme slog Team Tvis Holstebro med 28-24.

Og i lørdagens sidste opgør sikrede KIF Kolding København sig endnu en uge på ligaens førsteplads med udesejr på 27-25 over Ribe-Esbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip