Bjerringbro-Silkeborg sled sig til to point

14/12/2013

Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer måtte slide hårdt i det, før de to point kom i hus ude mod Sønderjyske. Det endte med en 24-22-sejr til gæsterne.

Sønderjyske, der foreløbigt har spillet en flot sæson, havde i første halvleg ellers godt fat i Bjerringbro-Silkeborgs angrebsspil.

Blot otte mål lykkedes det Kristian Kjelling & co. at sende ind bag Anders Petersen i første halvleg.

Og således kunne hjemmeholdet gå til føring 10-8 ved pausen.

I anden halvleg fik begge hold åbnet bedre op for målposen, og efter fem minutters spil bragte Bjerringbro-Silkeborg sig foran med 13-12.

Det var især EM-aktuelle Mads Christiansen, der angrebsmæssigt begyndte at tage ansvar for gæsterne, og det lignede, at Bjerringbro ville trække fra.

Men hjemme i "Skansen" er sønderjyderne ukuelige, og med tre minutter igen var stillingen 21-21. Til sidst viste Bjerringbros højtlønnede spillere dog deres klasse og hev sejren hjem.

Det var svenske Per Carléns tredje sejr ud af fire mulige som træner for den midtjyske klub.

I lørdagens andet sene opgør fik mestrene fra Aalborg for alvor ørerne i maskinen, da holdet gæstede Skjern. Pausestillingen lød på uhørte 17-6 til værterne.

Og det endte med en stor lussing til nordjyderne, der undervejs mistede deres norske målmand Ole Erevik, der fik direkte rødt kort. Skjern vandt med hele 35-20.

Skanderborg kom lørdag tættere på en plads i slutspillet, da holdet - på en stærk anden halvleg - hjemme slog Team Tvis Holstebro med 28-24.

Og i lørdagens sidste opgør sikrede KIF Kolding København sig endnu en uge på ligaens førsteplads med udesejr på 27-25 over Ribe-Esbjerg.