Bjerringbro vinder knebent over oprykker

22/11/2014

Håndboldmændene fra Bjerringbro-Silkeborg vandt lørdag en særdeles intens kamp mod oprykkerne fra HC Midtjylland med 25-23 i Boxer Herreligaen.

BSV er hårdt ramt af skader, og før kampen indløb endnu et skadesafbud fra Michael V. Knudsen.

Det var dog næppe kun derfor, at hjemmeholdet havde sine kvaler med oprykkerne fra HC Midtjylland.

HCM's stærkt spillende målmand Tim Winkler havde sin del af æren for, at oprykkerne førte gennem det meste af første halvleg. Og så blev midtjyderne bare ved og ved.

7-4 og 10-7 førte midtjyderne, inden hjemmeholdet satte trumf på og scorede de sidste tre mål i første halvleg, så pausestillingen blev 10-10.

Mens BSV var en mand i undertal reddede målmand Søren Rasmussen et midtjysk forsøg, så hjemmeholdet klarede uafgjort ved pausen.

Da Sebastian Skube med lidt mere end seks minutter tilbage sendte et stærkt underhåndsskud af sted og skabte BSV-føring på 21-18, fornemmede man, at BSV var ved at have styr på kampen.

Alligevel scorede HCM hurtigt to gange i træk. Rasmus Borup reducerede til 20-21 fire minutter før slut.

Sådan fortsatte det nærmest helt til slutminuttet, hvor Sebastian Skube havde bragt BSV foran med to på straffekast. Sloveneren Skube scorede ni mål og sled og slæbte for sit hold.

Sejren sender BSV op på en del andenplads med 17 point for 13 kampe. Samme pointtal har Skjern og Aalborg - HC Midtjylland er nummer syv med 14 point.