Bjørn skriver klage til barselsafdelingen: Babyen har et overdimensioneret lydkort

En far har formået at tage Facebook og andre sociale medier med storm, efter han har delt en klage med titlen "Produktklage efter anskaffelse af vort nye produkt Baby 1.0", som han har sendt til barselsafdelingen på det hospital, hvor hans lille søn, Oskar, tidligere på måneden kom til verden. Det skriver norske VG.

På trods af forældrene til Oskar, norske Bjørn Ove Halvorsen og kæresten Julie, havde en rigtig positiv oplevelse under og efter fødslen, mener faren godt, at hospitalet i Ahus i det sydlige Norge kunne lave et par forbedringer, når de leverer babyer.

Læs også: 5 ærlige mænds mening om at se deres koner føde

“Når I har sådan en god kundeservice, er vi lidt skuffede over selve produktet. Designet på Baby 1.0 er hidtil meget godt. Men det har vi jo også være med til at udforme, så det skulle bare mangle. Vi er dog skuffede over den software, der er lagt ind”, skriver den nybagte far med et glimt i øjet i klagen og tilføjer:

“For det første virker det som om, at lydkortet, som er installeret i Baby 1.0 er overdimensioneret i forhold til produktet. Der kommer meget høje lyde ud af hovedet, der kan være ganske irriterende. Vi anbefaler at installere mindre højtalere eller et ringere lydkort. Desuden lader det til, at nogen har lagt en virus ved navn “Hysterisk Gråd 3.2” ind. Dette program synes at være umuligt at afinstallere og sammen med lydkortet, kan det være ret generende for produktoplevelsen”.

Derudover følger flere morsomme klager over andre softwareproblemer, såsom at Baby 1.0 ikke er god nok til at indtage føde trods ni måneders levering, og der mangler en knap til at styre søvn og evt dvale.

Siden den computerinteresserede far delte brevet på Facebook, er det blevet delt tusindvis af gange og liket i et væk.

På hospitalet i Ahus er man meget glad for klagen, som har fået smilet frem hos personalet, beretter hospitalets kommunikationsmedarbejder Jan-Erik Vestnes.

Læs også: Snedig far opkalder datter efter fodboldklub: Mor opdager det først to år efter

- Vi synes, det er rigtig morsomt. og det er vældig godt for både sygehuset og de ansatte at få sådan en tilbagemelding, siger han til VG og oplyser, at over 300.000 personer har læst klagen.  

På trods af den fyldestgørende produktklage er Bjørn Ove Halvorsen klar på en Baby 2.0.

Følg Dagens Mænd for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip