Bjørn videre i British Open - Olesen ude

Erfarne Thomas Bjørn spillede en solid anden runde i går og gik dermed sikkert videre til finaleweekenden på Muirfield-banen i Skotland.

Derimod måtte Thorbjørn Olesen pakke tasken og rejse hjem efter runder i syv og fem slag over par og en samlet score på 12 over par og en placering i nederste halvdel af tabellen på en delt 116. plads.

På trods af en fin start med tre birdies og en bogey på de første 12 huller, smed Thorbjørn Olesen det hele væk på de sidste seks huller, hvor han lavede tre bogeys og to dobbelt-bogeys.

Dermed bliver der kun én dansker at heppe på i weekenden, hvor årets tredje major-vinder skal findes.

Thomas Bjørn sagde torsdag, at Muirfield var meget svær at spille på, og at det kunne blive svært at spille i varmen i går. Alligevel gik det ganske godt for Bjørn, der ramte par på størstedelen af de 18 huller. Tre bogeys på 8., 10. og 18. hul var eneste pletter på andenrunden.

Dermed gik danskeren de to første runder i samlet femover par, hvilket rækker til en delt 39. plads og en placering midt i feltet af de spillere, der er gået videre.

Umiddelbart kan det se lidt svært ud for Thomas Bjørn at spille med om sejren, da han har otte slag op til den førende, Miguel Angel Jimenez, men fyrer man en god runde af på den krævende bane, kan alt lade sig gøre.

De 70 bedste spillere efter anden runde gik videre til weekendens finalerunder. I den rigtige ende af tabellen er det blandt andre Tiger Woods, Lee Westwood og Henrik Stenson, der kæmper med om sejren.

I modsatte ende finder man Rory McIlroy, der også var blandt de slagne efter gårsdagens runde på Muirfield. Ligesom Thorbjørn Olesen sluttede McIlroy 12 slag over banens par, og han må derfor også vente lidt endnu med at skrive endnu en stor sejr på cv’et.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip