Bjørnemor gik til angreb på turister

Den første episode fandt sted torsdag i nationalparken Yellowstone i staten Wyoming, hvor fire turister var ude at vandre. På deres vej stødte de på en bjørneunge, og kort efter kom moren, der gik til angreb på de fire personer, hvoraf to slap uden skrammer.

»En person blev behandlet på stedet, mens en anden blev transporteret til en hospital i området for at få behandlet sår efter bid og bjørnens kløer,« siger Yellowstones parkmyndigheder ifølge nyhedsbureauet AFP i en pressemeddelelse.

Konfrontationen varede cirka et minut, hvorefter vandrerne fik jaget bjørnen ved at sprøjte med et specielt bjørneafskrækningsmiddel. Yellowstone understreger, at det er det første bjørneangreb i nationalparken i år.

Den anden episode fandt sted i nabostaten Idaho samme dag, hvor to skovarbejdere angiveligt kom til at vække en sovende bjørn. Den gik til angreb og fik bidt den ene mand i det ene lår og den ene balle, mens bjørnen forhindrede den anden i at bruge bjørnespray ved at bide ham i hånden.

Myndighederne i Yellowstone opfordrer alle besøgende i parken til altid at holde sig mindst 90 meter væk fra sorte - og grizzly-bjørne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip