BK Trekanten KIF byder på gratis bowling i topklasse

Bowlingklubben Trekanten KIF byder i weekenden den 19. og 20. oktober på bowling i topklasse i Tre-For Arenas bowlinghal. Det sker, når nogle af landets bedste bowlere, bl.a. to lokale VM-bronzevindere, mødes i weekenden. Til kampene er der gratis adgang.

Den lokale klub er med til at byde velkommen til en helt ny turneringsform for bowling i Danmark. Det betyder, at klubben nu oftere kan præsentere sin bedste spillere på såvel dame- som herresiden på hjemmebanen, og samtidig tager en kamp nu kun mellem halvanden og to timer.

For spillerne er den afgørende ændringen i turneringsformen, at der ikke er plads til at gemme sig på holdet; der skal præsteres hver gang. Og efterlades der kegler, vil det betyde, at der lægges et stort pres på medspillerne med det samme.

- Der er øget spænding, og hvert slag har betydning for det samlede resultat. Derfor er der lagt op til bowling på et niveau, vi ikke tidligere har set i Danmark. Kun de bedste spillere kan være med helt fremme, lyder der for formanden for BK Trekanten KIF, Ole Stampe.

Såvel lørdag som søndag byder klubben publikum til at overvære to kampe. Lørdag kl. 9 tørner herreholdet ud mod BK Viking, Århus, mens damerne kl. 12 skal med Stenhuset, Århus. Søndag kl. 9 spiller damerne mod Stars And Strikes, Horsens, mens herrerne kl. 11.30 møder Enghaven, Vejle.

BK Trekanten KIF stiller med følgende damespillere: Maria Pedersen, Pia Burkal, Pia Ærensgaard, Rikke Qwist, Vibeke Vestergaard, Sascha Wedel og Nickie Bøgeskov. To af disse spillere, Pia Burkal og Sascha Wedel, var i august/september med landsholdet til VM i USA.

BK Trekanten KIFs herrehold ser således ud: Thomas Larsen, Paul Hutchinson, Michael Ankerdal, Johnni Adsbøl, Jan Andersen, Nichlas Christensen og Mik Stampe. Også på herresiden havde klubben to spillere med til VM i USA, nemlig Thomas Larsen og Mik Stampe, som begge kom hjem med en bronzemedalje.

- Vores mål for såvel damerne som herrerne er, at vi skal med i slutspillet, og for begge hold gælder, at de skal spille sig til medaljer, konstaterer Ole Stampe.

Dagens Gossip