BK Trekanten KIF får drengespillere med på landsholdet

 

Bowlingklubben BK Trekanten KIF i Kolding har igen fået to to drengespillere med på ungdomslandsholdet. Det er Nichlas Christensen, 15 år, og Kenneth Andreasen, 17 år.

 

Nichlas Christensen er med for anden gang på ungdomslandsholdet. I sin første sæson var han med på nettolandsholdet, som repræsenterede Danmark ved Europamesterskaberne i Ålborg. Han betegnes som et kæmpetalent med en lys bowlingfremtid i sigte. Han er forsvarende junior Danmarksmester og har allerede mange titler i bæltet. Niclas deltager på Kolding Kommunes eliteidrætsskole på Brændkjærskolen og går i 9. klasse. 

 

Den anden deltager fra Kolding-klubben er Kenneth Andreasen, som er debutant på landsholdet, og han har spillet i BK Trekanten KIF i tre sæsoner. 

 

Kenneth Andreasen bor i Fredericia og har fået sin bowlingopdragelse i den lokale Bowlingklubben Landsoldaten i Fredericia. Han er startet med bowlingsporten som 5-årig for 12 år siden og har sidst vundet det store ungdomsstævne Copenhagen Youth Open for ynglinge. En stor præstation, der nu giver landsholdsdebut.

 

Målet for både Nichlas Christensen og Kenneth Andreasen er at komme på nettolandsholdet med mulighed for at repræsentere Danmark ved EM i Wien i påsken 2013.

 

Dagens Gossip