Blå blink: Bryggens "Mopper" indlagt - Linse insisterede

Familien Kessler, hvis liv man kan følge i tv-serien "Familien fra Bryggen", er langt fra kedelig. Den storbarmede og åbenmundede Linse Kessler og datteren Geggo roder sig gerne ud i alverdens eventyr med dramatiske udfald.

Senest var det dog familiens ældste medlem, 75-årige mormor Ann, også kaldt Mopper, der tog opmærksomheden.

LÆS OGSÅ: Linse: - Jeg var en dårlig mor

I de nye optagelser til "Familien på Bryggen" på Tv3 er Linse og Mopper på loppemarked. Og mens kameraerne ruller, kommer Mopper ud for et grimt styrt. Det skriver Her og Nu.

Pludselig falder den 75-årige kvinde i et tørrestativ. Faldet er hårdt, og mormor Kessler får rigtig ondt i armen. Trods store smerter mener Mopper ikke, at det er nødvendigt med en tur på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: - Jeg er meget stram

Men her er Linse af en anden mening og tager affære.

- Hun var lidt modvillig, men havde så mange smerter, at det var nødvendigt. I første omgang, troede hun bare det var slaget, fortæller Moppers redningskvinde, Linse til Her og Nu.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

På Amager Hospital viser røntgentbillederne, at Moppers skulder er brækket.

- Knoglen var knækket midt over. Hun kunne ikke få gips på, men skulle have armen i en slynge, siger Linse til Her og Nu.

Den uheldige Mopper i kampolage med tørrestativet kan ses i de nye afsnit af serien, hvor Mopper kæmper med den skadede skulder. 

Dagens Gossip