Blachman: Derfor hylder jeg konkurrenterne

Skrevet af admin

20/02/2016

Dagens topnyheder

- Mange piger vil gerne kunne det, du kan, men de kløjes i det. Jeg er på røven over dig. Vi kan ligeså godt alle sammen gå hjem nu.

Sådan lød Thomas Blachmans ord til X Factor-finalisten Reem, da hun fredag aften havde givet sin version af Rihannas "Stay".

Reem er ellers konkurrent til Thomas Blachmans deltagere, men det kan den garvede X Factor-dommer ikke tage sig af.

- Jeg er jo en ærlig mand, og jeg er også den eneste, der sidder og kritiserer mine egne deltagere, det er ikke kutyme, for man skal sælge dem.

- Men når Reem kommer og laver det, hun laver, så er det en forløsning, og det kan jeg ikke lade være med at bemærke, siger Thomas Blachman efter showet, hvor han måtte vælge mellem sine to deltagere, Sarah Glerup og Jacob Bering, der røg i farezonen.

Han valgte at smide Jacob Bering hjem.

- Det var en nem beslutning. Jacob har også kommunikeret, at han synes, det er svært at være med lige pludselig. Det er jo den vidunderlige ungdom, de synes én ting, og så ryster de på hovedet, og så synes de noget andet. Han er et ungt menneske i rivende udvikling og i kamp med verden, siger dommeren, der med egne ord prøvede at sørge for, at det blev en usentimental afgørelse.

- Jeg har jo prøvet det før. Jeg prøver at spare seerne for det rørstrømske i det, det er en del af programmet, og det skal bare overstås, siger han.

Men selvom to af hans deltagere denne gang måtte dyste mod hinanden om at få lov at blive, så ændrer Thomas Blachman ikke på sin opskrift i programmet.

- Selvfølgelig skal vi ud af farezonen næste gang. Men jeg fortsætter mit projekt, jeg kan ikke begynde at lefle for seerne, det er nok det sidste, jeg har drømt om at gøre i det her program, siger han.

/ritzau/FOKUS