Blachman vil smide Linnet og Wasteland ud

Der var ikke mange, der havde regnet med, at boybandet Wasteland ville nå hele vejen til finalen i X Factor.

Men nu er de der - og det er meget mod dommer Thomas Blachmans vilje.

I sidste uge mistede han sin deltager Amanda, mens bandet gik videre, og det mener den kontroversielle dommer kun, at der er én løsning på.

Når deltagerne fredag aften går på scenen i Herning, skal der kun være to kunstnere for danskerne at vælge imellem - nemlig hans egen deltager, Karoline, og Ida Corrs voksne deltager, Chresten.

- Jeg mener, at Anne (Linnet, red.) skal trække sig. Hvis hun havde bare den mindste smule respekt, så ville hun trække sig, for den gruppe har ikke leveret en skid på noget tidspunkt, siger Thomas Blachman.

- Det handler om alt muligt andet, om deres udstråling og hvordan de ser ud, og den hopper folk på, siger dommeren.

Men ønsket om at få Wasteland ud af finalen skal han ikke regne med at få opfyldt.

- Jeg kunne aldrig drømme om at trække min gruppe. Jeg synes, at de er dem, der har udviklet sig mest gennem programmet, og det, synes jeg, er rigtig fantastisk.

- Jeg er ikke i tvivl om, at de hører til i finalen, og jeg håber, at seerne og publikum er med os.

Men for Thomas Blachman er sagen så alvorlig, at den kan have langsigtede konsekvenser. For hvis Wasteland ender med at vinde finalen, så kan det med stor sandsynlighed være sidste gang, Thomas Blachman har sagt ja til dommertjansen.

- Hvis sådan et band vinder, så kan det her program ikke en skid. Det ville helt klart være medårsag til, at jeg ikke ville komme tilbage til programmet, siger han.

Finalen løber af stablen fredag klokken 20.

/ritzau/

 

Dagens Gossip