Blade Runner får sin egen celle på politistationen

Journalister i retten i Pretoria rapporterer, at det er en grædende Oscar Pistorius, der har taget plads ved vidneskranken.

11:17: Retten er hævet for i dag. Oscar Pistorius - også kaldet Blade Runner - har forladt retssalen. Han får en celle på Brooklyn Politistation. Her skal han side til på tirsdag, hvor sagen genoptages.

11:15: Kautionsafhøringen er udsat til tirsdag. Dermed kommer Oscar Pistorius som minimum til at tilbringe weekenden i fængsel.

Forsvareren har argumenteret for, at Blade Runner skal have en celle på politistationen og ikke i et fængsel. Det bliver imødekommet af dommeren.

En hulkende Oscar Pistorius ser, ifølge vidner, lettet ud.

11:12: Forsvaren argumenterer for, at Oscar Pistorius skal løslades mod kaution. Men der er lagt op til, at han skal komme med en mere end almindelig god grund, hvis det skal imødekommes.

I mellemtiden bryder Pistorius sammen igen.

11:05: Dommeren har, ifølge sydafrikanske medier, forbudt live-tv fra retssagen. Der må filmes under domsafsigelsen.

10:50: Ifølge journalister har forsvaren beskrevet Pistorius som værende i en ekstemt traumatiseret tilstand.

Anklageren har gjort det klart for dommeren, at den sydafrikanske løber er anklaget for mord på sin kæreste - Reeva Steenkamp.

I øjeblikket diskuteres det, om medierne må have lov til at overvære retsmødet.

For kort tid siden kom det frem, via det sydafrikanske medie Beeld, at politiet var tilkaldt til Oscar Pistorius' hjem to timer før, Reeva Steenkamp blev fundet skudt.

Politiet bekræfter, at det modtog en anmeldelse fra en nabo, som havde hørt højlydt skænderi fra huset.

Reeva Steenkamp blev angiveligt skudt gennem en badeværelsesdør. Politiet har bekræftet, at hun blev ramt fire gange. Blandt andet i hovedet.

ARTIKEL OPDATERES...

Dagens Gossip