Blanc svarer igen på forsvarers tilsvining: Ynkeligt

Skrevet af admin

15/02/2016

Mest læste i dag

Forholdet mellem Paris Saint-Germain-træner Laurent Blanc og backen Serge Aurier er iskoldt, efter at Aurier har fornærmet træneren og flere holdkammerater på en video.

Den ivorianske forsvarsspiller er efterfølgende blevet suspenderet på ubestemt tid af klubben og er derfor ikke med i tirsdagens Champions League-kamp mod Chelsea.

- Jeg reagerede virkelig stærkt, siger Blanc om videoepisoden.

- Du har ret til at have dine holdninger, og vi lever i et demokrati. Men jeg kæmpede for, at denne spiller kunne komme til klubben for to år siden. Det er sådan, han takker mig. Det er ynkeligt, siger Laurent Blanc ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Serge Aurier talte nedsættende om Blanc, Zlatan Ibrahimovic og flere andre spillere på en livevideo på appen Periscope lørdag nat.

Søndag undskyldte han og erkendte, at han havde gjort noget "virkelig idiotisk".

- Han straffede sig selv, og nu må han leve med konsekvenserne, konstaterer Laurent Blanc.

- Han kunne være i gang med forberedelserne til en ottendedelsfinale i Champions League, men i stedet er han derhjemme. Jeg vil ikke tolerere, at han skader klubben, lyder det fra den 50-årige træner.

Det er ikke første gang, Blanc stifter bekendtskab med manglende disciplin blandt sine spillere.

Da han var fransk landstræner ved EM i 2012 var der flere episoder - blandt andet med Samir Nasri - og Blanc mener, det er udtryk for en tendens.

- I den nye generation af spillere er der en masse, der bruger deres tid på at undskylde. Men de skulle begynde med at tænke over, hvad de gør, så behøver de ikke undskylde hele tiden, siger Laurent Blanc.

Paris Saint-Germain uden Serge Aurier møder Chelsea tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/