Blev Brittany Murphy myrdet?

Et uafhængigt laboratorium har fundet rester af tungmetaller i Brittany Murphys hår og det kan være tegn på, at skuespillerinden blev forgiftet.

Det samme gør sig gældende for Muphys mand Simon Monjack, som døde fire måneder efter sin kone.

Murphys far Angelo Bertolotti har aldrig troet på den konklusion, retsmedicinsk institut i Los Angeles nåede frem til, da han mistede sin datter i december 2009. Der var ifølge retsmedicinerne tale om naturlige årsager, lungebetændelse og anæmi, men det afviser Bertolotti og han har derfor bedt det private Carlson Labs om at undersøge sagen.

Laboratoriets prøver afslører, at »Clueless«-stjernens hår indeholdt store mængder aluminium, mangan, barium og andre metaller, hvilket ifølge aboratorierapporten åbner muligheden for, at Murphy og Monjack blev forgiftet »af en trediepart med kriminelle hensigter« - eller med andre ord: Parret kan være blevet myrdet.

Retsmedicinsk instituts talsmand Ed Winter ønsker ikke at kommentere de nye fund. »Vores rapport er gældende«, fastslår han blot, mens Cleon Joseph fra Los Angeles’ politi oplyser, at det er op til retslægeembedet at afgøre, om der skal ske mere i sagen.

Brittany Murphy var kun 32 år, da hun døde fire dage før jul i 2009.

Dagens Gossip