Blod og kaos ved amerikansk maraton

På internettet og amerikanske medier kan man se billeder fra gaden i Boston tæt på mållinjen, hvor de endnu ukendte genstande eksploderede. Billederne viser kaotiske tilstande, blod på gaden og sårede personer.

CNN skriver på sin twitterprofil, at mindst seks personer skulle være såret, heraf flere alvorligt. Samtidig udvikler situationen sig stadig, og det er derfor endnu ikke til at sige, om der er flere sårede. Endnu meldes der ikke om døde personer i forbindelse med eksplosionerne.

Situationen i Boston har fået politiet i New York til at optrappe sikkerheden omkring seværdigheder i på Manhattan, blandt andet omkring prominente hoteller, skriver Reuters,

Eksplosionerne gik af omkring maratonløbets målstreg klokken cirka 14.45 lokal tid, og dækkede efterfølgende pladsen Copley Square i røg. Ambulancefolk er mødt talstærkt op, og de behandler flere af de sårede på stedet, mens politiet har travlt med at få nysgerrige og bekymrede tilskuere til at forlade området.

Der er endnu ikke oplysninger fremme om, hvem der står bag eksplosionerne i forbindelse med maratonløbet, hvor omkring 27.000 løbere deltog.

Dagens Gossip