Blodigt døgn på vejene: Tre dræbt i trafikken

Det har været et blodigt døgn i trafikken. Tre danskere har mistet livet på vejene.

Politiet modtog klokken 00.17 en anmeldelse om, at en person var blevet påkørt af en bil på Kirstinebjergvej i Årslev på Fyn.

LÆS OGSÅ: Fodgænger dræbt i påkørsel på Fyn

En 24-årig mandlig bilist kom kørende i vestlig retning og på grund af modkørende færdsel blændede han ned til nærlys. Derved overså han fodgængeren, der blev påkørt.

Ved ambulancens og lægens ankomst til ulykkesstedet, var fodgængeren død. De pårørende er ikke underrettet endnu.

Klokken 02.20 modtog politiet en anmeldelse om et færdselsuheld ved Indslev. Ligeledes på Fyn. To personbiler var stødt frontalt sammen. I den ene af de involverede biler var der fire fastklemte personer, og i den anden bil var der en fastklemt person.

LÆS OGSÅ: Yngre mand dræbt i trafikulykke på Fyn

I den ene bil sad fire yngre mænd og i den anden sad en kvinde, der var alene i bilen. Alle måtte frigøres af redningsberedskabet. Umiddelbart efter blev det konstateret, at en af de yngre mænd var afgået ved døden.

Ydermere afgik en 65-årig mand fredag aften ved døden. Han døde af de kvæstelser, han pådrog sig under en påkørsel fredag formiddag i Skive.

LÆS OGSÅ: 65-årig cyklist død efter påkørel

Manden kom cyklende af Sønder Boulevard i Skive, da han klokken 11.10 blev kørt ned.

Bilisten er en 33-årig mand fra Nordjylland, der ikke overholdt sin vigepligt. Han vil i den kommende uge blive afhørt og risikerer at blive sigtet for uagtsomt manddrab.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip