Blodtørstig bedstemor er muligvis Ruslands værste seriemorder

En retssag er netop blevet indledt i den russiske storby Sankt Petersbog, hvor den 68-årige Tamara Samsonova er tiltalt for at have hakket mindst 10 mennesker ihjel over en 20-årig periode. 

Ifølge tiltalen, huggede hun hovederne af sine ofre og parterede kroppene, før hun smed kropsdelene forskellige steder i Ruslands næststørste by gennem en periode på to årtier. 

Politiet kom på sporet af hende i sidste uge, da overvågningskameraer viste, hvordan hun forlod sin lejlighed med en plastikpose, som dele Tamara Samsonovas veninde senere blev fundet i ved en lille sø tæt ved hendes hjem. 

Videoovervågning viser Tamara Samsonova, der forlader sin lejlighed med en plastikpose med ligdele. 

Den dræbte og parteredes kvinde anden veninde, Natalya, alarmerede myndighederne, da veninden ikke længere svarede på sin mobiltelefon. 

- Jeg gik hen og ringede på, og Tamara åbede døren. Hun sagde, at min veninde havde drukket sig fuld for nogle dage siden, og at hun var gået et eller andet sted hen bagefter. Der vidste jeg med det samme, der var noget galt, siger Natalya til Komsomolskaya Pravda. 

Da politiet ransagede den blødtørstige bedstemors hjem, fandt de en dagbog, hvor hendes mange makabre drab var udførligt beskrevet på russisk, engelsk og tysk. 

Tamara Samsonova har tidligere været ansat på et af Sankt Petersborgs fineste hoteller, og fundet af hendes dagbog har nu fået politiet til at åbne en masse sager om uopklarede drab i millionbyen. 

Blandt andet et uopklaret drab fra 2012, hvor ligdele af en parteret mand blev fundet i samme område, som delene af hendes veninde lå. Tamara Samsonovas mand forsvandt i 2005, og politiet i Sankt Petersborg formoder, at hun har noget med det at gøre. 

Der har været spekuleret meget over motiverne for drabene, da der hverken lader til at have været følelsesmæssige eller økonomiske interesser involveret. 

Hun vil derfor blive undersøgt af psykiatere i forbindelse med retssagen. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip