Blomsterbutik under eget tag

Vamdrup fik mandag en ny blomsterbutik på Torvet 29. Lene Andersen og Lars Kjærgaard har dermed fået deres forretning under eget tag – eller i eget hus, skriver Vamdrup Netavis.

De har nemlig købt ejendommen, hvori butikken nu har til huse på hjørnet af Torvet og Nygade. Tidligere boede de til leje bare et stenkast fra den nye adresse:

- En væsentlig årsdag til vi er flyttet, er naturligvis at vi nu ejer ejendommen, men det har spillet ind at vi i det nye har fået betydelig større baglokale, fortæller Lars Kjærgaard til Vamdrup Netavis.

- Salgslokalet i vores nye forretning er cirka 100 kvadratmeter. Det er det samme, som vi lige har forladt, men udformningen her er helt en anden, og det betyder større muligheder for os, siger Lars Kjærgaard videre om det nye tiltag i byens forretningsliv.

Lene Andersen og Lars Kjærgaard driver sideløbende med forretningen på Torvet i Vamdrup også en blomsterbutik på Lyshøj Allé i Kolding og en planteskole og gartneri i Østerby ved Vamdrup. Sidstnævnte har dog kun åbent i sommermånederne.

Dagens Gossip