Blondie giver koncert på Esbjerg Rock Festival

Esbjerg Rock Festival har sikret sig Blondie til årets festival.

Når Blondie går på scenen i Vognsbølparken lørdag 14. juni, så vil der for alvor blive lukket op for den musikalske godtepose. Fra starten i New York i slutningen af 70’erne, blev gruppen hurtigt en af de mest indflydelsesrige blandt datidens new wave bands.

Klassiske hits på stribe

Det var en gylden formel bestående af new wave, pop og disco, som var hemmeligheden blandt Blondie’s succes. En stribe af efterhånden super-klassiske hits fulgte: "Denis", "Hanging on the Telephone”, "Heart of Glass”, "Sunday Girl”, "Dreaming”, "Union City Blue”, "Call Me" og "Atomic" og mange andre perler snurrede heftigt på pladespillerne over hele verden, og sørgede for, at Blondie formåede at sælge hele 40 millioner albums.

Fornyet gejst

Selv efter 40 år har medlemmerne af Blondie bestemt ikke lagt sangskrivningen på hylden. Gruppens 10. album “Ghosts of Download” er således undervejs i foråret 2014.

Esbjerg Rock Festival finder sted i Vognsbølparken i Esbjerg den 13.-14. juni. Foruden Blondie er danske Rocazino også blevet offentliggjort som nogle af navnene på årets festival.

Se musikvideoer med Blondie nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip