BMW udvider X-familien

Den nye BMW X4 forener de klassiske karaktertræk fra BMW X-modellerne med coupéens sportslige elegance.

Bilens dynamiske kvaliteter underbygges af et bredt udvalg af moderne og stærke motorer, xDrive-firehjulstræk og en lang række standardudstyr, som blandt andet omfatter variabelt sportsstyretøj, sportslæderrat med gearskiftekontakter, baksensor og automatisk åbning af bagklappen.

Bliv ven med Dagens Biler på Facebook - Klik her

Det femte medlem i X-familien tager - teknisk set - afsæt i BMW X3, men har sin helt egen sportslige stil. De store luftindtag yderst i begge sider af frontpartiet og frontskørtets iøjnefaldende karakter giver et unikt og kraftfuldt udtryk.

Taglinjen når sit højeste punkt direkte over førersædet og fortsætter herefter i en blødt faldende linje, som munder ud i bagklappen. BMW X4 følger dermed designsproget fra en klassisk sportscoupé.

Der kan - fra lanceringen i juli måned - vælges mellem tre benzinmotorer og tre dieselmotorer, som yder fra 184 hk til 313 hk. Vægten på bilen afhænger af motorvalg, og spænder fra en EU-vægt på 1.805 kg til 1.935 kg.

BMW TwinPower Turbo-teknologien sikrer høj ydelse og et imponerende lavt brændstofforbrug. Alle motorer overholder udstødningsnormen Euro 6.

Den største benzindrevne model, BMW X4 xDrive35i, yder 306 hk og har et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm. Bilen accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,5 sekunder.

Dagens Gossip